Chelsea și-a recăpătat prima poziție în Superliga feminină cu o victorie cu 2-0 în fața lui West Ham. Aggie Beever-Jones a marcat după doar două minute de joc, reacționând rapid la recenta victorie a lui Manchester City în fața lui Manchester United. Totuși, meciul nu a fost lipsit de controverse, deoarece lui Riko Ueki de la West Ham i s-a refuzat un gol valabil pentru offside, decizie luată din cauza absenței VAR în Super League.

În ciuda dominării lui Chelsea Maillot de foot pas cher, West Ham a avut șansa de a egala, Kirsty Smith și Viviane Asseyi irosind ocazii importante. Cu toate acestea, nu au reușit să transforme niciuna dintre cele opt șuturi la țintă.

Maillot de foot Chelsea pas cher
West Ham 0-2 Chelsea: controversă în WSL, golul lui Ueki fiind anulat.

Chelsea s-a chinuit să își mărească avantajul până la finalul partidei, când Erin Cuthbert a consfințit victoria cu o lovitură puternică.

În general, a fost o victorie greu de obținut pentru Chelsea Kids Shirts, afectată de decizia controversată care a refuzat lui West Ham un dar potențial decisiv. Cu toate acestea, rezultatul i-a permis lui Chelsea să urce din nou în fruntea clasamentului.

Chelsea a recâștigat primul loc în Superliga feminină cu un rezultat de egalitate cu 2-0 împotriva lui West Ham. Aggie Beever-Jones a deschis scorul în minutul 2, ca răspuns la recenta victorie a lui Manchester City. În ciuda dominării lui Chelsea, West Ham cheap football jerseys a avut ocazii, inclusiv o respingere controversată din offside. În cele din urmă, Chelsea a pecetluit victoria cu un gol al lui Erin Cuthbert. Decizia contestată a marcat o victorie greu de obținut pentru Chelsea, care revine în fruntea clasamentului.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *