Ieftin Barcelona Kids Football Kit sunt așteptate să fie ocupate pe piața transferurilor din vară, dar Rafael Leao nu va face transferul în Catalonia.

Finanțele lui La Blaugrana s-au îmbunătățit de la începutul anului 2024, iar noul manager aflat la conducerea clubului va avea la dispoziție un buget solid cu care să lucreze.

Clubul este încrezător că va strânge fonduri suplimentare prin intermediul vânzărilor de jucători și al jucătorilor din echipă care vor pleca la finalul contractelor lor.

Tricouri de fotbal ieftine AC Milan extremă Leao a apărut ca o potențială opțiune datorită dorinței de a adăuga mai multă lățime în atacul Barcelonei.

Cu toate acestea, în ciuda speculațiilor tot mai mari cu privire la o mutare în Spania sau la o eventuală înlocuire a lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain, Leao a insistat că loialitatea sa rămâne legată de San Siro.

O vedetă din Serie A refuză o mutare în vară la Barcelona

“La Milano m-au ajutat să cresc ca om și ca jucător. Nu pot să îi părăsesc. Viitorul meu este la Milano”, conform citatelor preluate de Diario Sport.

Leao va juca în a doua parte a campaniei în UEFA Europa League, după eliminarea lui AC Milan din faza grupelor Ligii Campionilor, cu Slavia Praga în optimi.

Rivali Ieftin Inter Milan Soccer Jersey asunt favoriți la câștigarea titlului în Serie A, având un avans de nouă puncte în fruntea clasamentului.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *