Expulzarea lui Draymond Green de la meciul Warriors-Suns de marți seară a fost un factor important în înfrângerea cu 116-119. Faultul flagrant 2 al lui Green asupra lui Jusuf Nurkic a fost un joc imprudent și inutil care a făcut rău echipei sale.

Green are un istoric de jocuri discutabile, iar acest ultim incident este doar un alt exemplu al incapacității sale de a-și controla emoțiile. Expulzarea sa nu numai că l-a scos din joc, dar i-a lăsat și pe Warriors fără cel mai important apărător al lor.

Fanul înfocat al lui Stephen Curry, Kendrick Perkins, este atât de frustrat de starea echipei încât a început o campanie pentru ca The Chef să primească ceea ce i se cuvine.

Expulzarea lui Draymond Green a contribuit la înfrângerea lui Golden State Warriors în fața lui Phoenix Suns

“Steph Curry merită mai mult decât atât”, a declarat Perkins pentru emisiunea First Take de la ESPN. “Cei de la Warriors nu fac suficient pentru a-l ajuta să câștige. Ei trebuie să scape de Draymond Green și să-l ajute”.

Perkins nu este singurul care este frustrat de Warriors. Mulți fani s-au săturat și ei de isprăvile lui Green și vor să îl vadă schimbat.

Warriors trebuie să facă unele schimbări dacă vor să fie un pretendent serios la titlul de campion. A scăpa de Green ar fi un pas în direcția cea bună.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *