Nejprve vám řeknu znalostní bod.
Móda, doslova pochopitelná, když je nyní, stále obhajuje a je to věc, která odkazuje na současnou obhajobu.Je to přítomnost a popis současného stavu.
Cottlerovy charakteristiky „módy“ v „marketingovém řízení“ jsou psány takto: „nepředvídatelné, krátkodobé, bez sociálního, ekonomického a politického významu“.
V roce 1983 měl Liu Xiaoqing na jarním festivalu červené šaty jako hostitel.Ale příští rok je pryč.
Všechny druhy „malého čerstvého masa“ populární v prvních letech jsou v podstatě jeden rok v roce a dokonce více než dva roky, dokonce i „staré umělce“.
Nové produkty, které každý rok spustili konferenci o oděvu, se ve druhém roce stanou zastaralými.
Literární díla, hračky, hry, boty a oděvy jsou nejvíce náchylné k tomuto druhu červeného produktu.
Obecné společnosti jej proto budou používat jako nástroj pro vydělávání peněz na krátkodobém období, ale to vyžaduje štěstí a načasování a riziko je větší.V marketingu je móda hanlivým slovem, které musí být ostražité, a mnoho společností se bojí tomu, aby se tomu zabránilo.
Trends je směr nebo řada událostí s vývojovou hybností.Vyznačuje se určitá předvídatelnost a jistota a je trvalejší.
Trend je abstraktnější, ne tak specifičtější jako móda, takže je obtížnější zvládnout.Například, „Xiaoqing Shirt“, zmíněná dříve, je móda a nepředvídatelná.Ale za košili „Xiaoqing“, ve věku zásob, lidé zažili mnoho let monotónní černé, bílé, modré a šedé, takže hledají nádhernější a jasnější barvy.Toto je trend, který může předvídat.
„Populární vědecká kniha“, která není uznána mainstreamovou vědeckou komunitou, „Grain Brain“, je ketogenní strava populární.

santosfcfansclub