Quanzhou Junzi Lan Meiye Education


Může být 2023 i nadále přílivem pozice módy C?

Temperament to musí být schopen to držet

Sledujte všechny zprávy o řezání módy pod Clivií

Moje královna, oslňující, váš módní fanoušek!

2023Šest hlavních módních populárních prvků inventář

Podívejte se na: Průvodce nakupováním oblečení na jaře a léto 2023

JEDEN:Čínský prvek stylu

Mezi body prvků čínského stylu patříCheongsam, Čínský uzel, talíř, výšivkaČekání na mnoho národních přílivových prvkůPodstataLoňský super populární„Nový čínský styl,,2023Bude se také nadále stát populární, Shine,Široce populární.



DVA:Doomsday Waste Země větrné prvky

„Doomsday Waste Země vítr“ odkazuje“High -Tech” a “Low Life”Kombinace magie, celková barva jeČerná, bílá, šedá, barva ZeměZdůrazněte hlavně druhDekadentní a krásné, Nízko -klíč a kuriózní, aniž by ztratil pocit atmosféry atmosféry s vysokou technikou, takéVelký šéf populární letos!


Tři:Minimální profilový prvek

Minimální profilový prvek jeVšechny druhy nebo měkké nebo tuhé límce,Jednoduché, hladké a okouzlující oblečení, kombinace úhledných liniíPodstataMinimalistická silueta je konkrétnější o kontrole detailů a tkanin,Vždy to byla populární píseň.



Čtyři:Vysoko -stanovené barevné prvky

Vysoko -stanovený barevný prvek jeVázací vázací váza na vysokou saturaci -dye, květiny nebo pruhované vzory, Účinně vložte do každého jednotlivého produktu jakýsi aktivní a šťastnou vitalitu,Známý jako barevný dopamin!Letos je to oblíbená hranice.



Pět:Sexy krajkový prvek

Sexy krajkové prvky budou v roce 2023 velmi populární.Vynikající a hrozící tylPrůhledná vnější kapota může přidat měkkost oblečení a může takéVytvořte pocit vrstvení, Sexy kouzlo, zvyšování měkkosti,Je to vždy zastaralé!



Šest:Gotický prvek

Gotické prvky jsou opravdu láska a nenávist!Vzpoura a odvážná, barva je většinou černá, tmavá a několik červených je hlavně červené, Krása nebezpečí, která ukazuje pocit ostré hrany,Taková popularita se zdá být vdechování krevních žíly, tak úžasné!



Móda každé éry se odráží v zkrášlení lidí v této éře pro podobu každodenního života.Totéž je stejné jako dříve a rozdíl mezi stejným způsobem je móda!

Móda není omezena na oblečení, ale další expanze je to každodenní potřeby jakéhokoli druhu každodenního života.Je to také první potřeba lidí ve věku obličeje, takže zvládněte určité dovednosti v módě a módě,Nejen, že se můžete zlepšit, můžete také získat určité množství realizace.



No tak!DÍTĚ!

Clivia

Toto jesbírkaStylovýAkademie



Zřeknutí se odpovědnosti:

Výše uvedené obrázky a materiály jsou odvozeny z internetu a autorská práva patří k původnímu autorovi a jeho společnosti;



santosfcfansclub