Golden State Warriors a suferit duminică o înfrângere pe teren propriu cu 133-118 în fața celor de la Toronto Raptors, un meci pe care antrenorul Steve Kerr l-a descris ca fiind “urât”. Warriors au fost conduși la 27 de puncte și nu au preluat niciodată conducerea, în condițiile în care s-au luptat cu apărarea lui Stephen Curry (9 puncte) de către Toronto Raptors și au cedat 24 de puncte de fast break.

Warriors suferă o înfrângere jenantă, Kerr: “Am fost loviți în față

Kerr a fost neiertător în comentariile sale de după meci: “Am ieșit și am fost loviți în față. Ne-au lovit puternic …… L-au avut pe Barnes pe Steph și a trebuit să facem o încrucișare, iar apoi el a alergat în fața jantei de numeroase ori …… Așa că prima repriză a fost foarte greu de urmărit”.

În timp ce Kerr a recunoscut unele aspecte pozitive în efortul depus de Warriors în a doua repriză, Warriors au fost pur și simplu prea departe. A marcat a cincea lor înfrângere în șapte meciuri, un contrast puternic cu revenirea lui Raptors după ce a primit RJ Barrett și Emmanuel Quickley.

Barrett, care a marcat 37 de puncte, un record al sezonului, a vorbit despre adaptarea sa în Toronto: “Încerc să joc cum trebuie și să-mi ajut coechipierii …….. Înveți multe …… Încerc doar să ajut și asta e tot ce încerc să fac”.

În patru meciuri, Barrett are o medie de 21 de puncte, 6,5 recuperări și trei pase decisive pe meci, în timp ce Quickley contribuie cu 17,3 puncte, 4,8 recuperări și 6,5 pase decisive pe meci. Sosirea lor a alimentat o creștere a scorului pentru Raptors, care au o medie de 125,8 puncte pe meci de la tranzacție, în creștere de la 115,0 puncte pe meci în acest sezon.

Între timp, Warriors se vor confrunta în continuare cu un test dificil împotriva celor de la New Orleans Pelicans, în timp ce Raptors vor încerca să își continue seria de victorii împotriva celor de la Los Angeles Lakers. Acest meci le reamintește celor de la Golden State Warriors că mai au mult de lucru, iar achiziția celor de la Toronto Raptors pare să dea roade.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *