LOS ANGELES, CA – Dylan Andrews a marcat 17 puncte, inclusiv o aruncare de la distanță cu 3,2 secunde înainte de finalul meciului, iar UCLA a reușit să se impună la limită, joi seară, cu 66-65 în fața UC Riverside.

Bruins au condus cu până la 11 puncte cu opt minute și jumătate înainte de finalul meciului, dar UCLA a fost condusă cu 65-63 la o pereche de aruncări libere ale lui Nate Pickens cu 48,8 secunde înainte de final. Adai Mara a marcat pe o recuperare de la linia de aruncări libere cu 41 de secunde înainte de final, dar Highlanders a zburat pentru un layup după ce aruncarea a fost blocată și a aruncat ricoșeul în afara terenului cu 9,5 secunde înainte de final.

UCLA învinge la limită UC Riverside

Highlanders au ratat ultima aruncare.

Seria de victorii pe teren propriu a UCLA (5-2) a ajuns la 29 de meciuri sub conducerea antrenorului Darren Savino. Sebastian Mack și-a luxat și el glezna în apărare, în finalul meciului.

Isaiah Moses a marcat 21 de puncte (cu 5 din 3 aruncări) pentru Riverside, dintre care 16 în repriza a doua. Kyle Owens a marcat toate cele 18 puncte ale sale în prima repriză. Pickens a avut 14 puncte, dintre care 10 în a doua repriză.

Highlanders au reușit 14 din cele 32 de încercări de trei puncte, Owens și Moses marcând câte cinci puncte fiecare.

UCLA va juca pe 9 decembrie cu Villanova (nr. 18).

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *