Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a reușit luni o nouă performanță impresionantă, cu 25 de puncte, 11 recuperări și 11 pase decisive, reușind al doilea triple-double al sezonului. Cu toate acestea, în ciuda eroismului său personal, Lakers a suferit o înfrângere pe teren propriu cu 114-109 în fața echipei New York Knicks.

Acest lucru marchează o tendință îngrijorătoare, deoarece Lakers au acum 0-2 în meciurile în care James a reușit un triple-double în acest sezon. Primul său record a venit într-o înfrângere în fața celor de la Sacramento Kings, în noiembrie, sugerând că strălucirea individuală nu s-a tradus în succes colectiv.

Triple-double-ul lui LeBron nu este suficient pentru căderea lui Lakers, energia echipei este pusă sub semnul întrebării

În ciuda înfrângerii, James și-a făcut un nume în istoria baschetului. În curând în vârstă de 39 de ani și-a consolidat și mai mult statutul de legendă, devenind primul jucător care a înregistrat un triple-double în cel de-al 21-lea sezon. Această ultimă performanță l-a propulsat, de asemenea, în fruntea listei tuturor timpurilor, ocupând locul al cincilea, cu 109 triple-double-uri în carieră.

În 26 de meciuri, James a avut o medie de cifre impresionante: 25,2 puncte, 7,8 recuperări, 7,1 pase decisive, 1,5 recuperări, 0,6 blocaje și 2,2 aruncări de trei puncte pe meci, în timp ce a aruncat 53,6% de pe teren.

După înfrângere, James și-a exprimat îngrijorarea cu privire la nivelul de energie al echipei.” El a spus: “Am simțit că rezistența noastră a fost intermitentă pe tot parcursul jocului”. Este cu siguranță ceva ce am simțit”.

New York a profitat de inconstanța lui Lakers, cu Jalen Brunson și Julius Randle combinând pentru 56 de puncte. Los Angeles nu și-a putut asigura victoria în ciuda unei prestații stelare de 32 de puncte și 14 recuperări a lui Anthony Davis.

Lakers (15-12) vor fi nerăbdători să întrerupă seria de înfrângeri și să-și recapete vigoarea când vor întâlni miercuri, în deplasare, pe Chicago Bulls (11-17). Între timp, Knicks (15 victorii, 11 înfrângeri) va încerca să își consolideze succesul din deplasare împotriva lui Brooklyn Nets (13 victorii, 13 înfrângeri) în aceeași zi.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *