Oklahoma City Thunder este un concurent surprinzător de puternic în Conferința de Vest, aflându-se în prezent pe locul al doilea în ciuda tinereții lor. Mare parte din acest succes poate fi atribuit jocului stelar al debutantului Chet Holmgren și al candidatului la titlul de MVP Shai Gilgeous-Alexander.

Tinerele vedete de la Oklahoma City Thunder ajută Thunder să devină un concurent surprinzător

Interviul profetic al lui Kevin Garnett cu Holmgren

Legenda Celtics, Kevin Garnett, a recreat recent interviul său cu Holmgren de acum șase luni de la Summer League 2023 în cadrul podcastului său KG: Certified. Interviul a dezvăluit obiectivele timpurii ale lui Holmgren și admirația sa pentru SGA. Când a fost întrebat despre așteptările sale pentru acest sezon, Holmgren s-a concentrat pe victorie și a recunoscut că talentul SGA este important pentru propriul succes.

SGA: Motorul atacului Thunder

Gilgeous-Alexander a înflorit cu adevărat într-o forță dominantă, atrăgând atenția apărării și creând oportunități pentru coechipierii săi. Cifrele sale de calibru MVP (31,4 puncte, 5,9 recuperări, 6,4 pase decisive pe meci) au purtat Thunder în mai multe ocazii, consolidându-i statutul de unul dintre cei mai buni marcatori din ligă.

Sezonul de debutant puternic al lui Holmgren

În timp ce SGA era în centrul atenției, Holmgren a reușit în liniște un sezon de debutant uimitor. În ciuda faptului că a ratat doar două meciuri, el a avut o medie de 17,4 puncte, 7,5 recuperări, 2,6 capace și 2,6 pase decisive pe meci. Randamentul său constant, combinat cu premiile de “Rookie of the Month” în octombrie, noiembrie și decembrie, l-au plasat ferm în fruntea listei Rookie of the Year.

Garnett l-a susținut pe starul în ascensiune

Cu toate acestea, Garnett nu și-a limitat laudele doar la Sia, ci a evidențiat și talentele mai multor jucători de la Thunder de-a lungul sezonului, recunoscând contribuțiile lor colective. Acest lucru spune multe despre profunzimea și potențialul acestei tinere echipe OKC.

PRIVIND ÎN FAȚĂ: Poate Thunder să reziste?

Cu Scarlett și Holmgren la cârma echipei, Thunder are o șansă reală de a-și asigura primul loc în Vest. Dacă își pot menține nivelul actual de producție, o cursă adâncă de playoff ar putea să nu fie inaccesibilă. Această echipă tânără, alimentată de noile lor vedete, este cu siguranță ceva ce trebuie să așteptăm cu nerăbdare în acest sezon.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *