Phoenix Suns și-a consolidat dominația cu o victorie cu 127-109 în fața lui Los Angeles Lakers la Coliseum. Duo-ul dinamic al celor de la Suns, format din Devin Booker și Bradley Beal, a fost în centrul atenției, aceștia reușind împreună 68 de puncte.

Suns strălucește în timp ce Durant trece în plan secund în locul lui Booker

Inspirat de mesajul de dinaintea meciului al fostului său coechipier Kevin Durant, Booker a explodat pentru 31 de puncte, inclusiv o explozie de 16 puncte în primul sfert, care a dat tonul pentru ofensiva lui Suns. El a marcat un coș de trei puncte și a străpuns apărarea lui Lakers cu abilitatea sa caracteristică de la mijlocul terenului.

Deși Durant este o mașină de marcat în dreptul său, el a trecut în plan secund și i-a permis lui Booker să strălucească. Acesta a contribuit cu 18 puncte, cinci recuperări și cinci pase decisive, departe de media sa impresionantă de 29,6 puncte pe meci în acest sezon. Această performanță altruistă evidențiază încrederea și camaraderia din cadrul echipei Suns, în timp ce a dezlănțuit un arsenal ofensiv formidabil.

Beal a fost o altă forță ofensivă, marcând 37 de puncte în timpul meciului datorită unor aruncări amețitoare de la distanță. El a reușit opt din cele 10 încercări de trei puncte, lăsând apărarea lui Lakers neputincioasă în fața ritmului său ofensiv.

Booker a ieșit în foc, iar aruncările consistente ale lui Beal au îngreunat situația pentru Lakers. Apărarea poroasă a acestora în perimetru a oferit numeroase oportunități pentru ca backcourt-ul dinamic al lui Suns să construiască un avantaj pe care nu l-au mai cedat.

Această victorie a fost mai mult decât o simplă victorie la scor, a fost o victorie pentru leadershipul și încrederea arătate de Kevin Durant. Dorința sa de a-l împuternici pe Booker și de a-i spori încrederea tinerei vedete a fost esențială pentru performanța dominantă a celor de la Suns. Acest act altruist nu numai că a demonstrat maturitatea lui Durant ca lider, dar a lăsat să se întrevadă și un viitor potențial strălucit pentru Suns, în care distincțiile individuale vor trece pe locul doi în fața succesului colectiv.

Cu Booker prosperând sub îndrumarea lui Durant și Beal oferind putere de foc ofensivă, Phoenix Suns arată ca o forță de luat în seamă. Victoria lor asupra lui Lakers a fost un memento puternic că, uneori, cele mai mari victorii vin din încrederea în coechipierii tăi.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *