Echipa de baschet masculin Washington State Cougars a deschis sezonul 2023-2024 cu o victorie cu 2-0. Ei au învins Idaho cu scorul de 84-59 și apoi Prarie View cu 83-65, ajungând la un total de 43 de puncte. Deși nu domină în jocul de conferință, procentajul lor de victorie de 21,5 puncte pe meci nu este de subestimat.

Sezonul de baschet WSU a început cu 2-0

Antrenorul principal de baschet masculin, Kyle Smith, este cunoscut în oraș ca un expert în analiză, iar personalul său crede într-o filozofie pas cu pas. Smith și staff-ul său gândesc în termeni de “reperare a mingii”, folosind o combinație de teste oculare și analiză a valorii statistice pentru a determina timpul de joc și pierderile de mingi.

După două meciuri, această metodă de analiză a dat roade.

Rotația lui Smith s-a dovedit a fi eficientă, deși cu un eșantion mic, la fel ca și cinciul său de start. Myles Rice, Joseph Yesufu, Andrej Jakimovski, Isaac Jones și Rueben Chinyelu lucrează bine împreună și se completează reciproc.

Jones a avut un rol important în deschiderea sezonului împotriva Idaho State. Yakimowski a marcat 21 de puncte cu 50% din aruncări de pe teren și a avut 3 din 8 aruncări de la linia de 3 puncte.

El a terminat meciul cu 13 puncte din 5 din 8 aruncări, nouă recuperări, patru pase decisive și două recuperări. Rata sa de utilizare de 30,3 la sută a fost cea mai mare din echipă, ceea ce înseamnă că infracțiunea a trecut prin el. Jagimowski a avut o medie de 15,6 puncte pe meci (Jones 12,3), dar Jones a contribuit cu 19 puncte, a cedat doar 4,4 puncte pe meci și a terminat cu o medie de 14,6 puncte, fiind singurul jucător al lui Kruger cu cifre duble în această statistică.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *