University of St. Thomas Roaring Tigers a învins-o pe campioana în exercițiu National University Lady Bulldogs cu 76-72 în primul meci al celui de-al 86-lea sezon al campionatului de baschet feminin UAAP, miercuri, la Mall of Asia Arena.

Victoria a pus capăt seriei de 11 meciuri pierdute de SUT în fața NU și le-a pus pe Lady Tigers la o victorie distanță de primul lor trofeu de campion UAAP din sezonul 75.

S.T.M. pune capăt seriei de victorii a Universității Naționale, se apropie de Campionatul de baschet feminin UAAP

Lady Tigers au condus cu până la 13 puncte în al patrulea sfert, dar NU a organizat o revenire târzie pentru a reduce avantajul NU la două puncte cu 1:10 rămase în joc.

Cu toate acestea, SDSU a făcut jocuri cheie în final, inclusiv o layup de Rocel Dionisio cu 23 de secunde rămase în joc și o intercepție cheie și o aruncare liberă de Brigette Santos pentru a sigila victoria.

Kent Pastrana a condus SDSU cu 15 puncte, șase recuperări și patru intercepții. Tacky Tacatac a luat foc în al patrulea sfert, marcând 11 din cele 14 puncte ale sale.

Camille Clarin a avut 18 puncte, șase pase decisive și cinci recuperări pentru a conduce NU la victorie. Karl Pingol a avut 11 puncte și 10 recuperări, în timp ce Jainaba Konateh și Berberabe au avut opt puncte, nouă și, respectiv, șapte recuperări.

Meciul 2 al seriei va avea loc duminică, la Smart Araneta Coliseum.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *