Toronto Raptors se deplasează la Chicago pentru a înfrunta marți seară pe Bulls în ceea ce se anunță a fi o altă confruntare interesantă în NBA. Aceasta va fi ultima întâlnire dintre cele două echipe pentru sezonul 2023, Bulls conducând în prezent seria cu 2-1. Lovitura de începere este stabilită pentru ora 20:00 ET la United Center, iar meciul va fi televizat de NBC Sports Chicago și SN. NBA League Pass și FuboTV sunt cele mai bune alegeri pentru streaming online.

Raptors caută să pună capăt înfrângerii cu Bulls în ultima întâlnire a sezonului

Raptors se luptă, flămânzi pentru răscumpărare

Raptors se află la o serie de cinci înfrângeri și au nevoie disperată de o victorie. Cea mai recentă înfrângere a fost o înfrângere cu 125-126 în fața celor de la Atlanta Hawks, care a evidențiat nevoia lor de aruncări fierbinți și de un atac consistent.

Bulls caută să ia avânt după victoria recentă

Pe de altă parte, Bulls văd în sfârșit un pic de soare după ce au pus capăt unei serii de două meciuri pierdute cu o victorie la opt puncte în fața celor de la Portland Trail Blazers. Bulls se află în prezent pe locul nouă în Conferința de Est, cu un bilanț de 22 victorii și 25 de înfrângeri, și par dornici să urce în clasament.

Accidentări pentru ambele echipe

Ambele echipe vor fi lipsite de titularii lor. Pentru Bulls, Zach LaVine este așteptat să revină la începutul lunii februarie, dar Patrick Williams și Torrey Craig vor fi indisponibili din cauza unor accidentări împotriva celor de la Raptors. Din păcate, Lonzo Ball va rata restul sezonului.

Raptors se confruntă, de asemenea, cu probleme legate de accidentări, Jacob Poeltl încă se recuperează după o accidentare la gleznă, iar RJ Barrett este indisponibil cu o problemă la genunchi. Cu toate acestea, statutul lui Emanuel Quickley a fost actualizat la probabil pentru acest meci, ceea ce le dă speranțe celor de la Raptors.

Alinieri așteptați și meciuri cheie

Este probabil ca Toronto Raptors să îi titularizeze pe Scotty Barnes și Dennis Schroder în backcourt, Thaddeus Young la centru și Bruce Brown și Gary Trent Jr. în frontcourt.

Se așteaptă ca Bulls să îi asocieze pe Ayo Dosunmu și Coby White la poziția de point guard, cu Nikola Vucevic ocupând poziția de centru, iar Alex Caruso și DeMar DeRozan conducând la poziția de power forward.

Scorul lui Scotty Barnes va fi urmărit îndeaproape, analiștii punând sub semnul întrebării capacitatea sa de a-și depăși propriul record de 24,5 puncte pe meci stabilit în primele patru partide. Cu toate acestea, abilitatea lui DeMar DeRozan la mijlocul terenului îl face pe acesta un candidat puternic la o medie de peste 23,5 puncte pe meci, mai ales că Bulls urmărește avantajul terenului propriu.

Pronosticuri și sfaturi pentru pariuri

Acest meci de la United Center îi are pe Bulls drept favoriți ușori, cu șanse mai mari de a câștiga și, eventual, chiar de a reduce diferența de 6,5 puncte. Totalul a fost mai mic decât adversarul în două din ultimele trei întâlniri dintre aceste două echipe, iar cu ambele echipe lipsind titulari, totalul pare un pariu rezonabil.

Ultima întâlnire dintre Raptors și Bulls va fi o bătălie pentru onoare și o bătălie pentru a încheia sezonul. Rămâneți cu ochii pe meciul de marți seară pentru a vedea cine iese învingător!

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *