În timp ce Michigan s-a bucurat de gloria campionatului național al echipei Wolverines și de prima victorie a Lions în playoff după zeci de ani, scena baschetbalistică a statului a prezentat o imagine sumbră. Wolverines și Spartans se luptă în rândurile universitare, în timp ce Detroit Pistons și Detroit Mercy Titans sunt pe ultimul loc în NBA și, respectiv, NCAA. Dar cine va lua coroana “celui mai prost sezon”?

Punga mixtă a lui Michigan: de la campioni la învinși, cine a avut cel mai prost sezon?

Detroit Pistons: În curând, un nou minim istoric

Pistons sunt bătaia de joc din NBA, cu cele 4 victorii și 37 de înfrângeri. Cele 8 victorii și 74 de înfrângeri au potențialul de a fi cel mai slab bilanț din ligă după 82 de meciuri. Atacul lor lipsit de strălucire și apărarea poroasă sunt fără speranță. În ciuda faptului că recordul lor este cel mai prost din istoria francizei, titlul de “cel mai prost” s-ar putea să nu le aparțină.

Miracolul fără victorie al lui Detroit Mercer Titans (deocamdată)

Titans au în prezent 0-19 și sunt pe punctul de a stabili un nedorit record NCAA: zero victorii în peste 30 de meciuri. Atacul lor este lipsit de strălucire, luptându-se să depășească 63 de puncte pe meci, în timp ce apărarea lor marchează aproape 80 de puncte. Dar sunt ei cu adevărat cei mai răi?

Conspirația crește: Delta Devils

Mississippi Valley State se luptă pentru titlul de “cel mai rău din țară”, cu un record de 0-17. Ei se clasează pe ultimul loc atât în eficiență ofensivă, cât și defensivă, oferindu-le Titanilor o potențială companie în clasamentul celor fără victorie.

Deci, cine este cel mai rău?

Decizia de a decide “cel mai rău” depinde de criteriile tale. Seria fără victorie a lui Titans este de neegalat în istoria Diviziei I, dar Delta Devils sunt un concurent puternic pentru locul lor. Între timp, jocul slab al celor de la Pistons și inutilitatea care ar putea bate recordul NBA au ridicat miza.

În cele din urmă, ambele echipe au avut sezoane mizerabile. Titans erau lipsiți de experiență și aveau resurse limitate, ceea ce le-ar fi putut oferi o oarecare consolare, în timp ce Pistons erau talentați și aveau resurse din belșug, ceea ce, combinat cu jocul lor dezastruos, a transformat dificultățile lor într-un festin de proporții epice.

Dacă Titans au stabilit recorduri pe care nu și le doreau sau Pistons au rescris istoria NBA (în cel mai rău mod posibil), doar timpul va spune. Oricum ar fi, comunitatea de baschet din Michigan abia așteaptă să întoarcă pagina acestei frustrări.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *