Călătoria lui Ben Simmons în NBA, plină de accidentări, nu dă semne de încetinire. Fundașul de la Brooklyn Nets a ratat cea mai mare parte a sezonului, jucând în doar șase meciuri cu cifre mediocre. Absența sa continuă a atras, de asemenea, critici din partea fanilor și a presei deopotrivă.

Problemele lui Ben Simmons: meciuri ratate, critici, viitor incert

Meciuri ratate și nemulțumire în creștere:

Simmons a ratat 25 din cele 31 de meciuri ale lui Bucks de până acum. Accidentarea sa la spate este un punct nevralgic și nu există un calendar clar pentru revenirea sa. Ultima sa apariție a fost pe 6 noiembrie, împotriva lui Milwaukee Bucks.

NBA Central a pus în evidență cifrele lui Simmons, care prezintă o imagine sumbră: în ultimele trei sezoane, el a jucat în doar 48 de meciuri și a ratat 153. Numai în acest sezon, el a ratat 31 de meciuri după ce a jucat în doar șase.

Fanii nu sunt mulțumiți de acest lucru. O recenzie dură l-a numit pe Simmons “cel mai bine plătit tigru de hârtie din istoria NBA”. Alții au exprimat sentimente similare, exprimându-și frustrarea față de problemele recurente de accidentare ale jucătorului australian.

Progrese, dar problemele rămân:

În mijlocul criticilor, antrenorul principal al lui Nets, Jacque Vaughn, și-a exprimat un optimism prudent cu privire la ultimele progrese ale lui Simmons. El a spus că Simmons s-a antrenat cu mai mulți jucători, ceea ce indică un progres în recuperarea sa. Anterior, s-a raportat că Simmons părea să fie în stare bună de sănătate înainte de acest eșec.

În ciuda evoluțiilor pozitive, rămân îngrijorări. Viitorul lui Simmons la Nets este în pericol din cauza contractului său mare (37,9 milioane de dolari pe an în acest sezon) și a istoricului de accidentări. Cu un singur an rămas din contract, viabilitatea sa pe termen lung cu echipa este din ce în ce mai mult sub semnul întrebării.

El are un drum lung în fața sa:

Fără Simmons, Nets sunt deja în criză de personal și trebuie să se lupte cu Cleveland Cavaliers și Miami Heat. Rămâne de văzut dacă Simmons se va întoarce la timp pentru a aduce o contribuție semnificativă la promovarea echipei în playoff.

Pentru Ben Simmons, presiunea crește de la o zi la alta. El trebuie să rămână sănătos, să își dovedească valoarea pe teren și să își reducă la tăcere criticii pentru a culege roadele unei cariere profitabile în NBA.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *