11 decembrie 2023 – Kaitlyn Chen a marcat 31 de puncte, cea mai mare performanță a carierei, iar Princeton (8-3 la general, 0-0 Ivy League) a învins Villanova (6-4 la general, 0-0 Big East) într-un meci strâns. Tigrii s-au impus cu 60-57.

Scorul a alternat pe tot parcursul meciului, niciuna dintre echipe nereușind să ia un avantaj semnificativ. Villanova a condus cu șase puncte la pauză, dar Princeton a egalat la 47-47 la finalul sfertului trei.

În ultimul sfert, Tigers au preluat conducerea grație unei sărituri și a unei aruncări libere a lui Chen cu 2:01 rămase pe ceas. Villanova a avut șansa de a egala cu 12 secunde înainte de final, dar gardianul senior Skye Belker a reușit două aruncări libere pentru a pecetlui victoria lui Princeton.

Princeton bate în cuie Villanova

Chen a fost vedeta meciului pentru Princeton, ea marcând 31 de puncte cu 12 din 18 aruncări de pe teren și 6 din 9 de la trei puncte. De asemenea, ea a avut șase recuperări și trei pase decisive.

Princeton a depășit Villanova cu 44-30 la recuperări, pivotul Ellie Mitchell contribuind cu 19 recuperări. Mitchell a adăugat trei puncte.

Villanova a fost condusă de Lucy Olsen, care a marcat 21 de puncte cu 6 din 14 aruncări de pe teren și 4 din 10 de la 3 puncte. De asemenea, ea a avut cinci recuperări și patru pase decisive.

Princeton are acum 8-3 în acest sezon. Tigrii vor înfrunta miercuri seară pe Rutgers (6-7 la general, 0-1 Big Ten), la Jadwin Gymnasium.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *