Sezonul de baschet al Conferinței Atletice din Indiana de Sud (SIAC) este oficial în curs de desfășurare și mai multe echipe se evidențiază ca potențiale pretendente la titlu.

Harrison este campioana în exercițiu și favorită în pre-sezon pentru a repeta titlul de campioană. Ei revin cu șase dintre cei mai buni opt jucători de anul trecut și au capacitatea de a câștiga în moduri diferite.

Retz este o altă echipă care ar putea face o cursă la titlu. Au pierdut trei titulari All-SIAC de anul trecut, dar au încă o mulțime de jucători talentați, inclusiv Braylen Langley, Ke’ Pace și Jayce Swanson.

Precedent SIAC BASCHETBAL: Harrison își apără titlul, North Huskies ar putea fi o echipă care să nu se mai gândească la asta

North este o echipă de perspectivă în acest an. Ei au absolvit doar doi jucători de rotație de anul trecut și își întorc cei mai buni șase marcatori, inclusiv fundașul All-SIAC Brayden Hubener.

Boilermakers și Memorial sunt alte două echipe care ar putea lupta pentru titlu. Bos au o ofensivă puternică condusă de Taray Howell, iar Memorial are un duo format din Luke Ellspermann și Tucker Tornatta.

SIAC este o ligă dură, fără jocuri ușoare în program. Cu toate acestea, aceste cinci echipe sunt cele care trebuie urmărite în acest an.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *