Performanța extraordinară a lui Nikola Jokic a condus pe Denver Nuggets la o victorie entuziasmantă cu 114-109 în fața celor de la Indiana Pacers, marți seară. Pivotul vedetă și-a arătat versatilitatea cu o impresionantă reușită de 31 de puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive pentru al 13-lea triple-double al sezonului. Impactul lui Jokic a mers mult dincolo de a înscrie, el contribuind la succesul lui Denver prin faptul că l-a determinat cu succes pe antrenorul Michael Malone să conteste apelurile cheie, dând dovadă de un IQ baschetbalistic deosebit.

Performanța triplei-double a lui Jokic duce Nuggets în fața lui Pacers

Antrenorul Malone a lăudat seriozitatea lui Jokic în a insista pentru contestații și a evidențiat seria impresionantă de cinci meciuri câștigate de ei în astfel de contestații. Eroismele lui Jokic din finalul meciului, inclusiv o aruncare cheie de 3 puncte cu 6,1 secunde înainte de final, au ajutat Nuggets să obțină a treia victorie consecutivă și să își extindă la opt meciuri seria de victorii împotriva celor de la Pacers. Jamal Murray a contribuit și el cu 31 de puncte pentru a completa performanța lui Jokic.

În tabăra adversă, Myles Turner a marcat 22 de puncte pentru Pacers, iar Pascal Siakam a avut 16 puncte și 10 recuperări în primul său meci pe teren propriu de când s-a alăturat echipei Indiana în urma unui schimb. Fundașul All-Star Tyrese Halliburton a fost eliminat cu o întindere la tendonul stâng, ceea ce a reprezentat o provocare pentru Pacers. În ciuda faptului că a fost expulzat din meci în sfertul al treilea, antrenorul Rick Carlisle a recunoscut impactul lui Jokic asupra jocului și a subliniat două aruncări cheie de trei puncte ale lui Jokic care au făcut diferența.

În ciuda încercărilor din ultimul minut ale celor de la Pacers de a întoarce mingea, campionii NBA în exercițiu au dat dovadă de putere de foc ofensivă și de duritate defensivă pentru a se impune. Nuggets au condus cu 93-81 la intrarea în sfertul patru, dar au ținut piept celor de la Pacers, care au egalat la 100 și au preluat un scurt avantaj la 103-102. Jocul strategic al lui Jokic, dublat de o provocare reușită, i-a ajutat pe Nuggets să închidă meciul cu o serie decisivă de 12-6.

Pacers, acum cu o serie de trei înfrângeri consecutive, s-a confruntat cu o provocare dificilă împotriva a două dintre cele mai bune echipe marcatoare din ligă. Nikola Jokic i-a condus pe Nuggets spre victorie într-un meci care a evidențiat impactul jucătorilor buni care joacă roluri cheie.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *