Indiana Pacers a sărbătorit joi seară un double-double, învingând pe Philadelphia 76ers cu 134-122 și aflând că Tyrese Halliburton va fi numit pentru prima dată All-Star.

Pacers sărbătoresc victoria triplei-double și selecția lui Halliburton la All-Star

Siakam strălucește în meciul de acasă al lui Pacers: Pascal Siakam, achiziționat de la Toronto într-un schimb recent, a avut un debut strălucit, reușind primul său triple-double în aproape un an și jumătate (26 de puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive). El a condus Pacers într-un atac necruțător, în urma căruia echipa nu a fost condusă pe toată durata meciului.

NOMINALIZAREA lui HALLIBURTON LA ALL-STAR face victoria și mai dulce: Selecția lui Halliburton la All-Star a făcut victoria și mai dulce. Tânărul fundaș a fost ovaționat în picioare de publicul din Indianapolis, cea mai bună recompensă pentru sezonul său excepțional.

Embiid nu reușește să se impună în fața unor Pacers determinați: Actualul MVP Joel Embiid, care cu doar câteva zile în urmă a înregistrat o performanță record de 70 de puncte, nu a reușit să repete magia sa împotriva celor de la Pacers. El a terminat cu 31 de puncte și șapte recuperări, dar atacul lui Philadelphia a părut puțin cam slab, cu doi titulari cheie lipsă și sub presiunea apărării puternice a celor de la Pacers.

NASS RECUNOAȘTE că SIXERS S-A RĂNIT: Antrenorul principal al Philadelphiei, Nick Nass, a recunoscut că echipa sa nu a fost la cel mai bun nivel și a dat vina pe posibila oboseală și pe jucătorii care lipsesc de la meciuri. Înfrângerea a pus capăt brusc unei serii de șase victorii consecutive.

Siakam ia atitudine împotriva fostului său antrenor: Siakam a fost mai mult decât mulțumit de victorie, având în vedere că a venit împotriva fostului său antrenor Nick Nass și a fostei sale echipe. Performanța sa dominantă a transmis un mesaj clar cu privire la potențialul său impact asupra lui Pacers.

PACERS ÎȘI DEMONSTREAZĂ FORȚA ÎMPOTRIVA UNOR ECHIPE PUTERNICE: Cu performanța stelară a lui Siakam și motivația lui Halliburton, Indiana Pacers a ieșit victorioasă, demonstrându-și capacitatea de a se impune în fața unor echipe de elită din Conferința de Est. Recordul lor împotriva celor mai bune trei echipe (.500 sau mai bine) vorbește despre încrederea și rezistența lor în creștere.

Seara a aparținut celor de la Pacers. Aceștia au sărbătorit o victorie cheie, au salutat o stea în ascensiune în Siakam și au asistat la ascensiunea unui tânăr talent în Halliburton. Pe măsură ce sezonul avansează, așteptați-vă ca Pacers să devină o forță de luat în seamă în Conferința de Est.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *