Säsongens mörkaste Dunk

Replica Dunk Rep High Pro SB Melvins är ett av de mest ikoniska och inflytelserika grungebanden genom tiderna. Deras mörka, tunga sound har inspirerat generationer av musiker, och deras konstverk är lika slående.

2005 samarbetade Nike SB med Melvins för att skapa en begränsad upplaga av Replica Dunk Rep High Pro SB Melvins. Skon är en ovandel i svart mocka med röd gummisula. Den har präglade skrifter längs mittpanelen och hälen, samt ett dödskalle- och korsbenstryck på tåboxen.

Nike Dunk High Pro Sb Melvins: Holiday Treat Darkest

Denna semestersäsong är Melvins x Nike Dunk High Pro SB tillbaka i lager och till rea. Det är den perfekta presenten till grungeälskaren i ditt liv, eller till alla som uppskattar ett helt unikt par sneakers.

Begränsad upplaga godbit för Grungefans

Melvins x Nike Replica Dunk Rep High Pro SB är ett måste för alla fan av bandet eller skateboardåkning. Skon är gjord av högkvalitativa material och konstruktion, och den är byggd för att hålla.

Den svarta mockaöverdelen är slitstark och snygg. Den röda gummisulan ger dragkraft och hållbarhet. De präglade skrifterna och trycket med dödskalle och korsade ben ger en touch av personlighet.

Skon finns i två färger: vit/svart och svart. Båda färgerna är i begränsad upplaga och kommer säkerligen att sälja slut snabbt.

Perfekt par skor för att fira semestern

Missa inte din chans att äga ett par av Melvins x Replica Dunk Rep High Pro SB. Dessa skor i begränsad upplaga är det perfekta sättet att fira semestern med ett stänk av mörk, tung grungestil.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *