De’Aaron Fox are o medie de 6.5 pase decisive pe meci (+108)

Deși De’Aaron Fox a avut o medie de doar 2,5 pase decisive pe meci în precedentele două meciuri împotriva celor de la Pelicans, așteptăm ca el să se remarce în această seară. Cu un loc în semifinalele intersezoniere în joc, este de așteptat ca Fox să-și intensifice jocul. El are cel puțin șapte pase decisive în trei din ultimele patru meciuri, inclusiv pase de două cifre împotriva Timberwolves și Nuggets. New Orleans s-a luptat în defensivă în ultima vreme, având o medie de 29,3 pase decisive pe meci în ultimele trei partide, ceea ce îl favorizează și mai mult pe Fox să aibă o performanță cu multe pase decisive.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings în aceeași serie

Malik Monk este un mare 2.5 3-punctele (+126)

Malik Monk a avut mâna fierbinte în ultima vreme, având o medie de 20 de puncte pe meci în ultimele trei meciuri, inclusiv 26 de puncte împotriva lui Denver Nuggets. Procentul său recent de aruncări, împreună cu faptul că a avut o medie de 2,5 aruncări de trei puncte pe meci în meciul de eliminare din sezonul trecut împotriva lui Warriors, îl face un candidat puternic pentru a avea o medie mai mare de 2,5 aruncări de trei puncte pe meci în această seară.

Yunus Valanciunas Peste 9,5 recuperări (-106)

Yunus Valančiūnas domină confruntarea dintre centrul lituanian și Domantas Sabonis, având o medie de 12,9 recuperări pe meci în ultimele 14 întâlniri dintre cei doi. Avantajul său de înălțime și de forță, combinat cu faptul că Kings ocupă locul 22 în ceea ce privește recuperările adversarilor pe meci, ar trebui să-i permită lui Valanciunas să ia cel puțin 10 recuperări în această seară.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *