Bucks pune capăt seriei de victorii a celor de la Cavaliers: După plecarea antrenorului Adrian Griffin, Bucks a pus capăt seriei de opt victorii consecutive a celor de la Cavaliers cu o victorie cu 126-116 în fața celor de la Cleveland Cavaliers, grație unui triplu-doblu impresionant al lui Giannis Antetokounmpo (35 de puncte, 18 recuperări și 10 pase decisive). Joe Prentiss este antrenor interimar în timp ce Bucks finalizează discuțiile de succesiune cu Doc Rivers. Damian Lillard (28 de puncte) și Khris Middleton (24 de puncte) au marcat pentru Milwaukee, în timp ce pentru Cleveland au înscris Donovan Mitchell (23 de puncte) și Jarrett Allen (21 de puncte, 12 pase decisive).

NBA Roundup: Bucks pune capăt seriei de victorii a lui Cavaliers

Phoenix Suns și-a prelungit seria de victorii la șapte meciuri cu o victorie cu 132-109 în fața lui Dallas Mavericks. Bradley Beal (20 de puncte) și Kevin Durant (12 puncte, 10 recuperări) au determinat Phoenix Suns să depășească un deficit de 16 puncte și să o surclaseze pe Dallas Mavericks cu 43-20 în sfertul al treilea. Cavaliers, lipsit de coechipierul All-Star Kyrie Irving (entorsă la degetul mare drept), a avut 34 de puncte, opt recuperări și nouă pase decisive.

Thunder se menține în frunte cu Gilgeous-Alexander: Shai Gilgeous-Alexander și-a continuat seria fierbinte cu 32 de puncte, 10 pase decisive și șase recuperări pentru a conduce Oklahoma City Thunder la o victorie cu 140-114 asupra lui San Antonio Spurs, pentru a patra victorie consecutivă. Aaron Wiggins (22 de puncte) și Chet Holmgren (17 puncte, nouă recuperări) au contribuit și ei pentru Thunder, care se află la egalitate cu Minnesota în fruntea Diviziei Nord-Vest. Bobocul Spurs, Victor Vumbanyama, a avut 24 de puncte și 12 recuperări în fața lui Holmgren, care este și el un candidat puternic la titlul de Boboc al anului.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *