Trioul de vedete al lui Phoenix Suns, format din Kevin Durant, Devin Booker și Bradley Beal, a luminat duminică Footprint Centre, conducând echipa la o victorie cu 117-110 în fața celor de la Indiana Pacers.

Marele trio al lui Phoenix Suns reușește o victorie entuziasmantă în fața lui Pacers

Durant a furat spectacolul cu o prestație istorică, marcând fără efort 40 de puncte și având 72% la aruncările de pe teren, inclusiv 57% la aruncările din centrul terenului. Cea mai remarcabilă performanță a fost însă faptul că a reușit acest lucru fără nicio încercare de aruncare liberă, devenind cel mai vârstnic jucător din istoria NBA care reușește acest lucru la 35 de ani.

Booker, care a fost un coechipier care l-a susținut pe Durant, s-a minunat de eficiența sa, spunând: “A fost un jucător care l-a susținut pe Durant: “Nu sunt …… super impresionant, dar, în același timp, nu mă surprinde. Eficiența este la un cu totul alt nivel”.

Cei trei mari de la Suns nu s-au oprit aici. Booker a contribuit cu 26 de puncte, opt pase decisive și șase recuperări, în timp ce Beal a marcat 25 de puncte cu 11 din 16 aruncări. A fost al doilea meci consecutiv în care Big Three a combinat pentru un număr impresionant de 91 de puncte, dovedind sinergia lor ofensivă de neoprit.

Cu mâna fierbinte a lui Durant, Suns au aruncat 62% din acțiune în primul sfert pentru a prelua conducerea. Ei au rămas în control pe tot parcursul meciului, deținând un avantaj de 91-83 în sfertul patru.

Cu toate acestea, Pacers au refuzat să o ia ușor. Buddy Hield a marcat un coș cheie de trei puncte cu 3:20 rămase din meci pentru a da Indiana un avantaj de 105-103 și a pregătit terenul pentru un final tensionat.

Dar puterea de foc a celor de la Suns s-a dovedit a fi prea mare. Durant a revenit imediat cu un coș de trei puncte, iar Beal a intervenit cu trei layup-uri cheie în ultimele 2:11 pentru a pecetlui victoria. În ciuda seriei slabe de aruncări a lui Booker, acesta a furat mingea liberă de la Andrew Nembard cu 25 de secunde rămase din meci pentru a pecetlui victoria echipei sale.

Victoria a prelungit seria de victorii a celor de la Suns la cinci meciuri și a fost a 10-a victorie în ultimele 13 meciuri. Cu cei trei mari de la Suns în sfârșit sănătoși și cu o echipă care funcționează la capacitate maximă, Suns arată ca o forță de luat în seamă în NBA.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *