LeBron James a avut o prestație spectaculoasă pentru LA Lakers miercuri seară, în meciul cu Chicago Bulls, dar nu a fost suficient pentru a-și conduce echipa spre victorie. James a avut 25 de puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive în 37 de minute de joc, dar Lakers a cedat în fața celor de la Bulls cu 124-108.

După meci, într-un interviu acordat în vestiar, un intervievator l-a întrebat pe James despre cele mai frumoase amintiri împotriva lui Chicago, un rival cu care s-a luptat atât de des. Privind în urmă, James a comparat lupta acerbă cu cele împotriva lui Derrick Rose și Joakim Noah. El a spus: “Când am fost la Miami sau, știți, în anul în care am reușit să înscriu golul victoriei în Meciul 4, mă gândesc chiar aici, lângă banca lor.”

LeBron James se gândește la amintirile preferate împotriva lui Bulls după înfrângerea de la Chicago

James a continuat: “Știți, cu D Rose … Așa că bătăliile pe care le-am avut de-a lungul carierei mele… indiferent ce echipă au avut, au fost amuzante.” Competitivitatea acelor întâlniri – fie că a fost în timpul petrecut la Miami, fie că a mers împotriva lui Bulls cu diferite echipe – a lăsat în urmă multe amintiri frumoase.

Lakers se confruntă cu un program dificil în deplasare

LA Lakers se pregătește pentru o deplasare grea, având un program dificil în următoarele trei meciuri. Lakers se întorc pe drumuri după o lovitură rece la realitate în înfrângerea de miercuri și vor face turul unor giganți din West Coast Conference. Primul meci va fi o confruntare cu Minnesota Timberwolves, pe 21 decembrie, care va fi urmată de o deplasare pentru a înfrunta Oklahoma City Thunder.

În acest sezon, Lakers au avut un record abisal de 5-10 în deplasare, iar cu Timberwolves deținând terenul propriu, unde au pierdut doar o singură dată în 12 meciuri în acest sezon, asta înseamnă că jumătate din șansele tale sunt chiar acolo, pe fereastră. Thunder sunt, de asemenea, o forță de luat în seamă, bucurându-se de un record de invidiat de 9-4 pe teren propriu.

Revenire în ziua de Crăciun

Dar există o luminiță la capătul tunelului pentru Lakers. Ziua de Crăciun va fi o revenire acasă pentru James și coechipierii săi. Lakers se vor întoarce pe teren propriu, la Crypto.com Arena, și vor căuta o mare performanță împotriva rivalilor lor de lungă durată, Boston Celtics. LeBron și restul celor de la Lakers speră să ofere o prestație spectaculoasă, care să le ofere fanilor o distracție nebună de Crăciun.

Moștenirea lui LeBron James

LeBron James este unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile. El a câștigat patru campionate NBA, patru premii MVP în finala NBA, patru premii NBA Most Valuable Player, trei premii MVP în All-Star Game și 18 selecții All-Star. James este, de asemenea, cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA în playoff și liderul tuturor timpurilor la triple-double-uri în postsezon.

James încă joacă la un nivel înalt la vârsta de 38 de ani. El are o medie de 26,0 puncte, 8,0 recuperări și 6,2 pase decisive pe meci în acest sezon. De asemenea, James nu dă semne de încetinire. El este încă unul dintre cei mai dominanți jucători din NBA și este o amenințare pentru a câștiga un campionat în fiecare an.

Poate că Lakers a pierdut miercuri seară în fața celor de la Bulls, dar este în continuare o echipă de luat în seamă. Cu LeBron James în frunte, Lakers are șansa de a câștiga un campionat NBA în acest sezon.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *