Într-un meci palpitant din sferturile de finală, Los Angeles Lakers a învins pe Phoenix Suns cu 106-103 și s-a calificat în semifinalele turneului In-Season. Meciul a ajuns la limită când Kevin Durant a reușit o aruncare de trei puncte care a egalat meciul la expirarea timpului de joc.

Lakers au condus în cea mai mare parte a meciului, dar Suns nu a renunțat niciodată. Aceștia s-au mobilizat în sfertul patru pentru a reduce avantajul la doar trei puncte cu mai puțin de un minut înainte de final. Cu 7,4 secunde rămase din meci, Lakers l-au faultat pe Durant, trimițându-l la linia de aruncări libere, unde a executat o aruncare liberă. Durant a nimerit prima aruncare liberă, dar a doua a ricoșat în jantă, oferindu-le celor de la Suns șansa de a egala.

Kevin Durant ratează aruncarea de 3 puncte a egalării, iar Lakers se califică în semifinale

Phoenix a contraatacat rapid cu o pasă către Durant pe aripă. Durant, care este unul dintre cei mai buni finalizatori din ligă, a făcut un pas înainte pentru o aruncare de trei puncte, dar aruncarea sa a ieșit pe lângă poartă. Când a sunat fluierul final, banca lui Lakers a izbucnit în urale, semnalând victoria și o deplasare la Las Vegas pentru semifinale.

Durant a marcat 31 de puncte în acest meci, reușind 12 din 17 aruncări de pe teren. Cu toate acestea, ratările sale din ultimele momente ale meciului i-au costat scump pe Suns, care sperau să își continue sezonul.

Între timp, Lakers va înfrunta în semifinale pe New Orleans Pelicans. Aceștia speră să își păstreze impulsul și să avanseze în finală.

Pentru Suns, înfrângerea a fost un final dezamăgitor pentru un sezon promițător. Acum, ei se vor regrupa și se vor concentra să facă un efort pentru playoff în următorul sezon regulat.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *