Jakob Pöltl a revenit vineri la Toronto Raptors, după o pauză de trei săptămâni și jumătate din cauza unei accidentări. Pivotul originar din Viena a avut șase puncte, cinci recuperări, două layup-uri și o pasă decisivă în 20:22 minute la revenirea sa în meciul pierdut de canadieni cu 106-135 în fața lui Houston Rockets. El a primit al șaselea fault în sfertul patru și a fost nevoit să părăsească meciul mai devreme.

Poeltl a suferit accidentarea la glezna stângă pe 7 ianuarie împotriva lui Golden State Warriors. Ca urmare, jucătorul în vârstă de 28 de ani a ratat 11 meciuri de campionat, din care Raptors a câștigat doar două. Porzingis s-a simțit ușurat că a revenit, dar a subliniat că echipa sa a avut “probleme defensive tot meciul” împotriva celor de la Rockets.

Jakob Pöltl revine la Toronto Raptors cu o înfrângere

Începând cu minutul 7:10, Raptors a fost depășită în mod repetat de Houston. După ce au redus diferența la 69:84 în sfertul al treilea, Rockets, echipa gazdă, a avut un mini-run de 16-0 care a decis în cele din urmă meciul. Scottie Barnes, cel mai bun marcator al lui Toronto Raptors, a înscris 28 de puncte, iar Immanuel Quickley a avut 25.

Duminică, Raptors vor primi vizita celor de la Oklahoma City Thunder. Thunder a redobândit poziția de lider în Conferința de Vest cu o victorie în fața celor de la Charlotte Hornets. Toronto Raptors se află acum la patru victorii de locul 10 în Conferința de Est a NBA, ceea ce le-ar da șansa de a intra în play-off. Atlanta Hawks și-a asigurat deocamdată acest loc cu o victorie cu 129-120 în fața lui Phoenix Suns. Nikola Jokic a condus pe Denver Nuggets la o victorie cu 120-108 în fața lui Portland Trail Blazers, cu un triple-double de 27 de puncte, 22 de recuperări și 12 pase decisive, al 15-lea al său din acest sezon.

Rezultatele de vineri din NBA: Houston Rockets-Toronto Raptors (Jacob Poeltl a revenit după accidentarea de acum trei săptămâni și jumătate și a jucat 20:22, cu șase puncte și cinci recuperări) 135-106.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *