Miami Heat a întrerupt o serie de două înfrângeri consecutive, învingând miercuri seară pe Los Angeles Lakers cu 110-96. În ciuda lipsei unor titulari precum Jimmy Butler și Caleb Martin, Heat a folosit o apărare strânsă și un scor echilibrat pentru a pune capăt luptelor recente ale lui Lakers.

Heat stinge flăcările lui Lakers, Herro și Jax conduc Miami Heat la victorie

Apărarea celor de la Heat a fost în flăcări:

Aptitudinile defensive ale lui Miami Heat au dat tonul devreme, forțând un record stagional de 22 de recuperări ale lui Lakers și limitând ofensiva lui Lakers la 18 puncte în prima repriză. Această dominație defensivă a permis celor de la Heat să construiască un avantaj solid pe care l-au păstrat până la final.

Herro și Jax strălucesc

Tyler Herro a marcat 21 de puncte pentru a conduce o ofensivă echilibrată a lui Heat, în timp ce debutantul Jaime Jaquez Jr. Nikola Jovic și Bam Adebayo au marcat și ei câte 15 puncte fiecare, arătând profunzimea și versatilitatea lui Heat.

Lakers continuă să se lupte

Lakers continuă să se lupte cu alunecarea lor recentă, nereușind să-și găsească ritmul în fața apărării intense a lui Heat. Anthony Davis a avut 29 de puncte și 17 recuperări pentru Los Angeles, dar LeBron James a fost mediocru, cu doar 12 puncte din 6 din 18 aruncări. Lakers au 3-9 de când au câștigat campionatul NBA în acest sezon, ceea ce ridică îngrijorări cu privire la capacitatea lor de a-și reveni din mahmureala de după sezon.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *