Joi, 4 ianuarie 2024, mult-așteptata confruntare dintre superstarul Giannis Antetokounmpo și debutantul Viktor Vembaniama s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, “Ciudatul grec” conducând echipa Milwaukee Bucks la o victorie cu 125-121 în fața celor de la San Antonio Spurs.

Giannis depășește Winebanyama și Bucks obține victoria

Chiar dacă Winebanyama tocmai împlinise 20 de ani în ziua meciului, el a fost limitat la 26 de minute de joc din cauza unei accidentări la gleznă. Cu toate acestea, el a uimit, marcând 27 de puncte și demonstrându-și talentul imens. Cu toate acestea, Antetokounmpo a fost vedeta spectacolului, el dominând meciul cu un număr impresionant de 44 de puncte și 14 recuperări.

În ciuda faptului că a stricat sărbătorirea zilei de naștere a lui Win Banyama, Antetokounmpo a fost plin de laude la adresa tânărului său adversar.” Antetokounmpo a spus despre francezul de 1,90 metri: “Este incredibil, un talent incredibil”. El poate înscrie în voie dacă vrea. Joacă așa cum trebuie, joacă pentru a câștiga. A fost grozav să joc împotriva lui.

Victoria a ridicat recordul lui Bucks la 25 de victorii și 10 înfrângeri, în timp ce Spurs au pierdut al patrulea meci consecutiv și rămân pe ultimul loc în Conferința de Vest.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *