Giannis Antetokounmpo a reușit o performanță istorică miercuri seară, marcând 57 de puncte și stabilind recordul francizei Milwaukee Bucks. Antetokounmpo, care a avut și 14 recuperări, a avut 20 din 28 la aruncările din acțiune și 24 din 32 la linia de aruncări libere. El a devenit primul jucător din istoria NBA care reușește cel puțin 20 de aruncări de 3 puncte și 20 de aruncări libere într-un meci și care aruncă cel puțin 70% la fiecare dintre ele.

Bucks a învins pe Indiana Pacers cu 128-119.

După meci, a avut loc un incident pe holul din fața vestiarului celor de la Indiana din cauza proprietății mingii de joc. Mingea a fost dată debutantului Oscar Tshiebwe de la Pacers, care a marcat primele sale puncte într-un meci din NBA. Jucătorii de la Bucks, inclusiv Bobby Portis, s-au opus, ceea ce a dus la o confruntare aprinsă.

Giannis Antetokounmpo stabilește recordul francizei Bucks cu 57 de puncte

“Este regretabil ce s-a întâmplat după meci”, a declarat antrenorul Pacers, Rick Carlisle. “A fost o neînțelegere în legătură cu mingea de joc. A fost prima dată când Oscar Tshiebwe a marcat într-un meci oficial din NBA, așa că întotdeauna primim mingea de joc. Nu am luat în considerare recordul de franciză al lui Giannis, așa că am primit mingea”.

“Câteva minute mai târziu, câțiva dintre jucătorii lor au apărut în holul nostru și a avut loc o mare încăierare, nu știu cum să-i spun – o încăierare, o încăierare sau ceva de genul ăsta. Nu cred că a fost o încăierare, dar GM-ul meu a fost lovit cu cotul în coaste de unul dintre jucătorii lor.”

În ciuda incidentului, Antetokounmpo a fost lăudat pentru prestația sa.

“Este un jucător de neoprit”, a declarat antrenorul lui Bucks, Adrian Griffin. “Nu îl poți apăra unu la unu. Talentul său, îndemânarea sa, voința sa. Are o dorință incredibilă de a câștiga și va face tot ce este nevoie pentru a câștiga”.

Performanța lui Antetokounmpo a fost o reamintire a măreției sale și a capacității sale de a prelua controlul unui meci. El este unul dintre cei mai dominanți jucători din NBA în prezent și va fi o forță de luat în seamă în anii următori.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *