Vedetele germane Franz Wagner și Moritz Wagner au condus echipa Orlando Magic la o victorie în deplasare cu 108-98 în fața celor de la San Antonio Spurs, punând capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

Gemenii germani înscriu și Magic se răzbună pe Spurs în deplasare

Magic a avut un parțial de 17-0 în sfertul al treilea pentru a-și mări avantajul la 22 de puncte, Franz Wagner marcând 10 din cele 20 de puncte ale sale în această perioadă. Spurs a fost condusă cu 96-99 în finalul meciului, dar Magic a avut apoi trei minute consecutive fără goluri pentru a pecetlui victoria.

Moritz Wagner a marcat 10 puncte, iar Victor Vumbanyama a avut 21 pentru Spurs.

Magic se află pe locul opt în Conferința de Est.

Daniel Theis îi ajută pe Clippers să obțină o victorie în deplasare

Daniel Theis a ajutat și el pe Los Angeles Clippers să învingă în deplasare pe Washington Wizards cu 125-109. Clippers a avut un parțial de 40-19 în sfertul al treilea pentru a-și mări avantajul la 27 de puncte. Clippers a obținut a șasea victorie în ultimele șapte meciuri și a rămas pe locul trei în Conferința de Vest.

Dallas Mavericks, condusă de Maxi Kleber, a pierdut în deplasare în fața lui Minnesota Timberwolves, 87-121, a doua înfrângere a Mavericks în acest sezon. Aceștia au fost lipsiți de două vedete accidentate, Luka Doncic și Kyrie Irving. Kleber a avut doar trei puncte.

Oklahoma City Thunder a învins pe Denver Nuggets cu 105-100 în lupta pentru primul loc în Conferința de Vest. Shea Gilgeous-Alexander a marcat 34 de puncte pentru Thunder, în timp ce Nuggets au fost lipsiți de vedeta lor Nikola Jokic. Nuggets au fost lipsiți de vedeta lor Nikola Jokic. Thunder s-a mulțumit cu locul al doilea, în timp ce Nuggets a căzut pe locul al patrulea.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *