Campionii mondiali germani la baschet Franz Wagner și Moritz Wagner au pierdut în fața celor de la Orlando Magic, în liga profesionistă nord-americană NBA. În meciul de vineri (15 decembrie 2023, ora locală), Florida Magic a cedat în fața celor de la Boston Celtics cu 111-128 și a terminat pe primul loc în clasamentul Conferinței de Est. Franz Wagner a contribuit cu 17 puncte, în timp ce fratele său Moritz a ieșit din nou de pe bancă, dar a fost mediocru, cu doar 2 puncte. Orlando (16 victorii și 8 înfrângeri) a pierdut astfel inițial locul doi în Est, liderul Boston (19 victorii și 5 înfrângeri) devansând acum Milwaukee Bucks și Philadelphia 76ers (17 victorii și 7 înfrângeri fiecare).

Spurs oprește seria de înfrângeri

Echipa San Antonio Spurs, condusă de starul francez Victor Vimpanyama, și-a oprit în sfârșit seria de înfrângeri. După o serie de 18 înfrângeri consecutive, Spurs au învins Los Angeles Lakers cu 129-115, în primul meci al lui Vaubaniyama cu superstarul LeBron James. Francezul a reușit un double-double cu 13 puncte și 15 recuperări, în timp ce James a făcut același lucru: pe lângă cele 23 de puncte, a avut și 14 pase decisive.

Frații Wagner pierd în fața lui Orlando Magic

Raptorii lui Schroder continuă să aibă suișuri și coborâșuri

Prestația lui Dennis Schroder la Toronto Raptors continuă să aibă suișuri și coborâșuri. Căpitanul echipei germane, campioană mondială, a pierdut în fața celor de la Atlanta Hawks cu 104-125. Schroder a avut 6 puncte și 4 pase decisive. Toronto Raptors s-a impus și miercuri (135:128). Astfel, Raptors continuă să nu aibă un joc consistent, ultima serie de două victorii consecutive a avut loc în noiembrie, iar această înfrângere este cu atât mai dureroasă cu cât Atlanta Hawks este o contracandidată directă la un loc în play-off. Hawks (10-14) se află în prezent pe locul 10 în Conferința de Est, pe ultimul loc în cursa pentru playoff, în timp ce Raptors (10-15) se află pe locul 11.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *