Campionul mondial de baschet Franz Wagner a condus pe Orlando Magic la o victorie convingătoare cu 123-91 în fața celor de la Detroit Pistons.

Wagner a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 27 de puncte, în timp ce fratele său, Moritz Wagner, a avut patru puncte și cinci recuperări.

Victoria a fost a 15-a din acest sezon pentru Magic și a venit după două înfrângeri consecutive. Magic se află în prezent pe locul doi în Conferința de Est.

Franz Wagner conduce Magic în fața lui Pistons

Toronto Raptors, condusă de căpitanul echipei naționale Dennis Schroder, a pierdut al treilea meci consecutiv în fața lui Charlotte Hornets, 116-119. Schroder a avut un meci dezamăgitor, marcând doar șapte puncte.

Los Angeles Clippers a învins pe Utah Jazz cu 117-103, în ciuda absenței pivotului german Daniel Seth, din cauza unei boli. Superstarul Kawhi Leonard a marcat 41 de puncte pentru Clippers.

New York Knicks a pierdut în fața celor de la Boston Celtics, care au înregistrat un record de puncte, 123-133, în urma celor cinci puncte marcate de Isaiah Haltenstein.

San Antonio Spurs a pierdut cu 112-121 în fața celor de la Chicago Bulls, în ciuda unui double-double al tinerei vedete Viktor Vrbanyama (21 de puncte, 20 de recuperări). A fost a 16-a înfrângere consecutivă a celor de la Spurs.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *