Vedeta lui Philadelphia 76ers, Joel Embiid, a suferit o leziune la meniscul lateral al genunchiului stâng în meciul cu Golden State Warriors. Gravitatea accidentării și planul de tratament sunt încă neclare, ceea ce a provocat îngrijorare pentru jucător și echipă.

Embiid suferă o accidentare la genunchi, planul de tratament este incert

Embiid ar fi ieșit șchiopătând de pe teren țipând de durere după ce a fost trântit la pământ de adversarul Jonathan Kuminga în timpul meciului. Acest lucru vine după ce Embiid a ratat trei meciuri în ianuarie din cauza unei probleme la genunchi, inclusiv o confruntare crucială cu Denver Nuggets.

Jucătorul de 29 de ani este cel mai bun marcator și recuperator al celor de la 76ers, iar absența sa ar putea afecta serios palmaresul echipei. În plus, el a fost amendat recent cu 75.000 de dolari, după ce echipa nu a notificat NBA cu privire la imposibilitatea sa de a juca într-un meci anterior.

În perspectiva playoff-ului, sănătatea lui Embiid este un factor cheie în capacitatea lui 76ers de a câștiga campionatul. Fanii și analiștii așteaptă cu nerăbdare noi informații despre starea sa și planul de tratament.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *