Camerunezul Joel Embiid de la Phillies a devenit unul dintre jucătorii de elită din NBA după ce a marcat 70 de puncte în victoria de luni seară în fața celor de la San Antonio Spurs. Prestația sa dominantă, alături de 18 recuperări și cinci pase decisive, a propulsat echipa Sixers la o victorie cu 133-123.

Embiid a marcat 70 de puncte și se află în topul celor mai buni marcatori din NBA

Seria de goluri marcate de Embiid îl plasează printre legende precum Wilt Chamberlain, Elgin Baylor, Kobe Bryant și Damian Lillard, toți membri ai clubului exclusivist al celor 70 de puncte. Coechipierul său Victor Wembanyama, un debutant francez foarte bine cotat, a fost solid cu 33 de puncte și șapte recuperări, dar întreaga seară a fost spectacolul lui Embiid.

TRUCURILE SHAKE ȘI STICK: Embiid le-a mulțumit coechipierilor săi “generoși” care l-au hrănit și l-au menținut în formă pentru a marca. Antrenorul său, Nick Nurse, a lăudat versatilitatea, mărimea și atingerea lui Embiid, numindu-l “de neoprit” atunci când este în flăcări.

SIXERS RIDE HIGH, EAGLES FALL BACK: Eroismele lui Embiid au condus Sixers la șase victorii consecutive, cimentându-și locul trei în Conferința de Est. Din nefericire, Atlanta Hawks a lui Clint Capela a continuat să se lupte, pierzând cu 122-107 în fața celor de la Sacramento Kings, în ciuda unui double-double al omului mare (11 puncte, 12 recuperări).

Cele mai importante momente.

Embiid a marcat un număr istoric de 70 de puncte și a intrat în rândul legendelor marcatorilor din NBA.
Sixers și-a prelungit seria de victorii la șase meciuri.
Aprecierea lui Embiid pentru coechipierii săi și laudele la adresa antrenorului său.
În ciuda performanței lui Capela, Hawks continuă să se chinuie.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *