Echipa feminină de baschet a Universității Princeton a obținut o victorie importantă în fața celor de la Oklahoma Sooners, clasate pe locul 20, pe care le-a învins cu 77-63. Madison St. Rose a fost liderul echipei Tigers, cu 24 de puncte, în timp ce Kaitlyn Chen a adăugat alte 20 de puncte. Ellie Mitchell a contribuit cu 18 recuperări, șapte pase decisive și patru recuperări, iar Skye Belker a avut 12 puncte și trei recuperări.

Princeton a început în forță, având un avantaj de 23-7 după primul sfert. Apărarea Tigrilor a ținut Oklahoma la doar 16 procente la aruncările din această perioadă. Oklahoma a reacționat în sfertul al doilea, reducând deficitul la patru puncte, dar Princeton a preluat controlul cu o serie de 9-2 pentru a-și menține avantajul la pauză.

Echipa de baschet feminin a Universității Princeton învinge echipa Oklahoma Sooners, clasată pe locul 20.

Tigrii și-au continuat dominația în al treilea sfert, extinzându-și avantajul la 17 puncte cu un run de 10-11. Oklahoma a încercat o revenire, dar aruncările de trei puncte ale lui St. Rose i-au ținut la distanță. Princeton și-a menținut un avantaj confortabil pe tot parcursul sfertului, asigurându-și victoria impresionantă.

Această victorie marchează a patra victorie a lui Princeton în programul împotriva unei echipe din Top 25, trei dintre aceste victorii fiind obținute în ultimele trei sezoane. Ivy League mai are doar alte trei victorii (masculine sau feminine) împotriva unor echipe din Top 25 în acest interval, ceea ce subliniază importanța succesului lui Princeton.

Performanța impresionantă a celor de la Tigers împotriva unui adversar foarte bine clasat demonstrează capacitățile lor și ridică așteptările pentru sezonul următor.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *