Draymond Green, starul lui Golden State Warriors, și-a exprimat recent dezamăgirea față de decizia NBA de a-l lăsa pe Adrian Griffin să antreneze All-Star Game 2024. În cadrul podcastului său, “The Draymond Green Show”, Green și-a exprimat dezamăgirea că Griffin, care urma să antreneze Conferința de Est, nu își va putea îndeplini atribuțiile din cauza concedierii sale de către Milwaukee Bucks.

Draymond Green pune la îndoială decizia NBA de a-l lăsa pe Adrian Griffin să antreneze All-Star Game

Green a comparat situația lui Griffin cu cea a unor jucători din NBA care au reușit să rămână la nivelul All-Star după ce au fost tranzacționați. El a susținut că dacă un jucător este tranzacționat înainte de pauza All-Star și reușește să rămână la nivelul All-Star, atunci slujba lui Griffin la Bucks s-a terminat și ar trebui să i se permită să antreneze.

“Dacă un jucător este tranzacționat astăzi, dar este un All-Star, ghiciți ce, el va fi în continuare un All-Star.” a declarat Green. Deci tipul a fost concediat în urmă cu o săptămână și jumătate sau două săptămâni, așa că de ce nu i s-ar permite să continue să antreneze All-Stars? Slujba s-a terminat, așa că chiar nu înțeleg”.

În timp ce punctul de vedere al lui Green ridică întrebări legitime, este important de remarcat că situația lui Griffin este diferită de cea a unui jucător tranzacționat. Griffin a fost eliberat din funcția de antrenor și nu mai este angajat sau sub contract cu Bucks. Spre deosebire de un jucător tranzacționat, care este încă sub contract cu noua sa echipă, rezilierea lui Griffin îi afectează eligibilitatea de a antrena All-Star Game.

Ca urmare, Doc Rivers, înlocuitorul lui Griffin la Bucks, a fost antrenorul pentru All-Star Game din Conferința Est. Cu toate acestea, Rivers a recunoscut că situația este ciudată și a declarat că este dispus să discute cu comisarul NBA, Adam Silver, pentru a explora posibile alternative.

În alte știri legate de NBA, traiectoria propriei cariere a lui Green a fost un subiect de discuție. În ciuda faptului că s-a gândit să plece de la Golden State Warriors vara trecută, Green a sfârșit prin a semna din nou cu echipa, cu un contract profitabil pe patru ani și 100 de milioane de dolari. Cu toate acestea, au apărut informații potrivit cărora acesta ia în considerare posibilitatea de a se alătura echipei Memphis Grizzlies, o mutare care ar aduce abilitățile sale defensive și de lider la echipa aflată la început de drum.

Posibilitatea ca Green să se mute la Grizzlies evidențiază natura dinamică a pieței de agenți liberi din NBA și deciziile strategice pe care jucătorii le iau în căutarea succesului individual și al echipei. Pe măsură ce liga continuă să evolueze, voci precum cea a lui Green vor contribui la conversația continuă despre drepturile jucătorilor, deciziile antrenorilor și peisajul general al baschetului profesionist.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *