Dezbaterea despre cine este cel mai bun jucător de baschet din toate timpurile (GOAT) nu se termină niciodată, iar atât Kobe Bryant, cât și Michael Jordan au argumente solide.

Într-o discuție recentă la Gil’s Arena Podcast, co-prezentatorul Rashad McCants a susținut că Kobe este cel mai bun jucător din toate timpurile. El a spus că Kobe a fost un marcator, un aruncător de trei puncte, un mânuitor al mingii și un pasator mai bun decât Jordan. El a mai spus că Kobe putea câștiga fără Shaq, în timp ce Jordan nu putea câștiga fără Scottie Pippen.

Argumentul lui McCants se bazează pe ideea că Kobe a dus jocul la un nou nivel după ce Jordan a părăsit NBA. El spune că Kobe a imitat stilul lui Jordan și l-a dus mai departe, făcându-l un jucător mai bun decât Jordan.

Dezbaterea GOAT: Kobe Bryant vs. Michael Jordan

Aceasta este o opinie controversată, dar există unele dovezi care o susțin. Kobe este de cinci ori campion NBA, de două ori MVP al finalei și o dată MVP al sezonului regulat. a câștigat, de asemenea, două medalii de aur la Jocurile Olimpice și este cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Los Angeles Lakers.

Jordan, pe de altă parte, este de șase ori campion NBA, de cinci ori MVP al finalei și de zece ori MVP al sezonului regulat. el este, de asemenea, cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA.

Dezbaterea “GOAT” ar putea continua ani de zile. Nu există răspunsuri ușoare, iar atât Kobe, cât și Jordan au motive întemeiate pentru a fi cei mai buni jucători din toate timpurile.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *