Spanias landslagssjef Luis de la Fuente er skuffet etter 1-0-tapet for Colombia i London. Tapet kom etter at et sent mål beseglet Spanias skjebne på dramatisk vis på London Stadium.

De la Fuente har bare tapt to ganger siden han tok over som Spanias A-landslagstrener i starten av 2024, og dette tapet var spesielt skuffende. Det var imidlertid hans valg før og etter kampen som vakte mest oppsikt.

EM 2024 nærmer seg, og De la Fuente har tatt ut en tropp som er under lupen. Colombias fotballandslagsskjorte valgte å rotere en del av startelleveren til kampen. Resultatet var en blandet fornøyelse for La Roja, spesielt når de spiller på bortebane i Madrid.

Til tross for nederlaget er De la Fuente optimistisk og understreker viktigheten av å lære av nederlag. Han ser på nederlag som verdifull læring, sier han: “Man lærer mer av nederlag enn av seire.

Kampen mot Colombia var en mulighet for debutantene til å vise frem talentene sine. De la Fuente mener at det er viktig for de unge spillernes utvikling å gi dem sjansen i slike kamper. Han uttrykte tillit til deres potensial og sa at de vil spille en viktig rolle i Spanias fremtidige satsing.

De la Fuente er opprørt over nederlaget i Colombia og må svare på spørsmål ved valget.

Neste uke Spanias landslagstrøye forbereder seg på å møte Brasil i hovedstaden. De la Fuente forventes å være nærmere sin foretrukne startellever til EM 2024, med spillere som Unai Simon, Dani Carvajal og Rodri Hernandez tilbake i troppen.

Til tross for tapet mot Colombia er De la Fuente fokusert på oppgaven og er fast bestemt på å finjustere laget foran de kommende utfordringene.

Spanias trener Luis de la Fuente uttrykte skuffelse etter 1-0-tapet for Colombia i London. Det var hans andre tap siden han tok over som landslagstrener i 2024. Med tanke på at EM i 2024 nærmer seg, var forventningene høye til laget før denne kampen, og De La Fuente valgte å rotere i startelleveren. Til tross for nederlaget var han optimistisk og understreket viktigheten av å lære av tilbakeslag. De la Fuente ser på denne kampen som en mulighet for nye spillere til å vise frem talentet sitt, og tror de vil spille en viktig rolle i Spanias fremtid. Nå Spanias landslagstrøye for barn I forberedelsene til møtet med Brasil er det ventet at De La Fuente vender tilbake til sitt førstevalg i startelleveren. De La Fuente er fokusert på å justere laget for å møte de kommende utfordringene.
De la Fuente er opprørt over nederlaget til Colombia og får spørsmål om valget.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *