Austin Reeves, tânăra vedetă a echipei Lakers, a devenit rapid un favorit al fanilor, nu doar pentru abilitățile sale pe teren, ci și pentru momentele sale surprinzător de memorabile. Într-un interviu recent acordat în cadrul emisiunii “The Old Man and The Three”, Reeves a dezvăluit povestea din spatele meme-ului său iconic “LeBron Confusion”, oferind o privire asupra călătoriei sale de la începător iubitor de Kobe la coechipier și campion cu LeBron.

De la debutant strălucitor la campion la Lakers: Austin Reeves a ajuns la maturitate și trecutul lui LeBron care îl urăște pe LeBron

Faimosul meme a luat naștere în timpul unui meci Lakers-Nets din timpul sezonului de debutant al lui Revis. Antrenorul Vogel a cerut un time-out, iar Reeves, care era confuz de explicațiile tactice ale lui LeBron, a scăpat: “Nu am făcut nimic, nu-i așa? Expresia lui a devenit aur pe internet și a devenit instantaneu un meme hilar preferat de fani.

În cadrul emisiunii, Revis a explicat confuzia sa de începător, atribuind-o unei neînțelegeri a jocului lui Vogel și a încercării lui LeBron de a clarifica. Deși nu este clar cine a înțeles greșit, acest lucru arată camaraderia din cadrul Lakers și distracția lejeră pe care o au unii cu alții.

Dar relația lui Revis cu LeBron nu a fost întotdeauna soare și curcubeu. Ca fan al lui Kobe în vârstă de 14 ani, în timpul confruntării dintre LeBron și Kobe, Reeves chiar a postat pe Twitter, în mod jucăuș, un comentariu la adresa statutului de “fără inel” al lui LeBron la acea vreme. Interesant este că Reeves a dezvăluit în emisiune că a discutat despre tweet direct cu LeBron, care, în mod surprinzător, l-a găsit hilar.

Conversația lor evidențiază respectul reciproc și camaraderia dintre tânărul star și legenda NBA. Aceasta arată capacitatea lor de a trece peste glume și de a se concentra pe construirea unei echipe de campionat.

Apropo de campionat, Lakers tocmai a câștigat turneul de la mijlocul sezonului și se află în prezent pe locul 8 în Conferința de Vest. Cu LeBron la cârma echipei și cu Revis dovedindu-și valoarea, întrebarea rămâne: poate deveni Lakers prima echipă care câștigă atât un titlu stagional, cât și un titlu în sezonul regulat într-un singur an?

Călătoria lui Austin Reeves de la un debutant memorabil la campion în sezon este o poveste inspirată despre creștere, dedicare și construirea de relații într-un sport solicitant. Pe măsură ce noul sezon al lui Lakers se desfășoară, performanța sa și chimia cu LeBron vor fi un factor cheie pentru a determina dacă vor putea rescrie istoria NBA și își vor consolida parcursul de campionat.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *