Rezoluția de Anul Nou a Ayeshei Curry nu este o “rezoluție”, ci o “revoluție”. În timp ce majoritatea oamenilor au întâmpinat anul 2024 cu spume și rezoluții, Ayesha și-a luat crosele și s-a îndreptat spre terenul de golf împreună cu fiul ei, Cannon, radiind în timp ce a dat startul. Acest instantaneu de pe Instagram nu este doar o ieșire ocazională, ci un instantaneu al dragostei înfloritoare a Ayeshei pentru golf, o pasiune care o transformă pe ea și familia ei.

De la acrilice la ași, Ayesha Curry joacă golf cu pasiune

Golful nu este doar domeniul lui Steph Curry. Poate că acesta și-a cucerit adversarii la American Century Championship din iulie cu loviturile sale amețitoare, dar Ayesha își croiește propriul drum pe green. În cadrul emisiunii The Jennifer Hudson Show, ea a evitat în glumă laudele pentru jocul ei, dezvăluind în același timp o pasiune mai modestă: “Este un sport pentru toată viața, iar eu voi continua să muncesc din greu și să încerc să devin cu 1% mai bună de fiecare dată.”

Această dedicare nu se limitează la creșterea personală. Pentru Ayesha, golful este un limbaj de familie, o pasiune comună care transcende granițele și sărbătorile. Indiferent unde se află în lume, se pot bucura împreună de această activitate, creându-și amintiri, lovitură cu lovitură. Nici măcar sărbătorile de după Anul Nou nu îi împiedică pe Ayesha și Canon să joace împreună, ceea ce demonstrează foarte bine angajamentul ei de neclintit.

Dar această nouă pasiune descoperită vine cu sacrificii neașteptate. S-au dus zilele unghiilor acrilice bine tăiate.” Mi-aș tăia unghiile acrilice în orice zi pentru a juca golf cu tine, dragostea mea”, a spus Ayesha într-o postare plină de fotografii în care joacă golf cu Stephen. Afirmația, deși jucăușă, lasă să se înțeleagă un adevăr mai profund: dorința ei de a schimba vanitatea cu verdele dezvăluie cât de adânc s-a înrădăcinat golful în viața ei.

Acesta nu a fost doar un incident izolat. 2023 a fost confirmat și mai mult de vacanța lor de vară în Hawaii. Swing-ul impresionant al lui Cannon, surprins de Ayesha într-un țipăt de încântare, spune multe despre dedicarea familiei față de acest sport. Victoria lui Stephen la Campionatul American Century nu a fost doar o chestiune de timp liber, ci rezultatul a nenumărate ore de antrenament, cu Ayesha adesea alături de el, sacrificându-și unghiile pentru jocul său.

Călătoria de golf a Ayeshei Curry este inspirată. Este o poveste despre acceptarea unor noi provocări, despre prioritizarea legăturilor de familie și cultivarea pasiunii în detrimentul superficialității. Așadar, data viitoare când o vedeți pe teren, nu uitați: nu este vorba doar despre dragostea pentru jocul de golf; este vorba despre Ayesha care trage cu pasiune câte o lovitură pasională la un green în acest nou capitol din povestea familiei Curry.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *