După o deplasare dezamăgitoare, Oklahoma State (OSU) a revenit pe drumul spre victorie, învingând New Orleans cu 96-68, luni seară, pe stadionul Gallagher-Iba. Cowboys nu au fost niciodată conduși în meci, dar Privateers au profitat de câteva recuperări ale lui Oklahoma State pentru a aduce scorul la un singur punct, iar abia un parțial de 22-0 la finalul reprizei secunde a consfințit victoria lui Oklahoma State.

Repere.

DEBUTUL lui JAMYRON KELLER: Jamyron Keller, care a ratat primele patru meciuri ale Cowboys cu o accidentare la încheietura mâinii, și-a făcut luni debutul și a arătat de ce este o parte importantă a echipei. El a marcat 18 puncte, inclusiv patru aruncări de 3 puncte, în doar 24 de minute de joc.

NEBUNĂTATEA ARUNCĂRILOR LIBERE CONTINUĂ: OSU continuă să se lupte de la linia de aruncări libere, aruncând doar 58.3 la sută (14 din 24) în victoria asupra lui New Orleans. Cowboys au aruncat sub 65 la sută de la linia de aruncări libere în trei din cele patru meciuri din acest sezon.

Cowboys învinge New Orleans cu avantajul terenului propriu, dar pierde rapid

JAVON SMALL CONDUCE ATACUL: Javon Small a avut 16 puncte și șase pase decisive pentru OSU, și a fost esențial în cursa de 22-0 a echipei sale în a doua repriză. Abilitatea lui Small de a-și crea aruncări pentru el și pentru coechipierii săi l-a făcut să fie o parte importantă a ofensivei Cowboys.

Comentariile antrenorului Mike Boynton

După două înfrângeri grele, Boynton a fost mulțumit de revenirea echipei sale la victorie. El a recunoscut, de asemenea, că echipa s-a luptat cu penalizările și trebuie să se îmbunătățească în acest domeniu.” Aceasta este în mod evident o problemă”, a spus Boynton.” Nu mai este o problemă punctuală. Așa că trebuie să rezolvăm asta”.

Boynton a fost impresionat de debutul lui Keller, lăudând versatilitatea și capacitatea sa de a înscrie de pe bancă. El a lăudat, de asemenea, conducerea și capacitatea lui Small de a organiza atacul.

În general, victoria lui Cowboys în fața lui New Orleans a fost un pas pozitiv în direcția bună. Ei și-au arătat potențialul, dar mai au încă unele aspecte de îmbunătățit, în special în ceea ce privește aruncările libere. Dacă vor reuși să rezolve aceste puncte slabe, vor fi o forță formidabilă în Big 12 în acest sezon.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *