Charles Barkley și Shaquille O’Neal s-au întrecut din nou în glume clasice în cadrul emisiunii “NBA on TNT”. De data aceasta, au făcut un pariu ca Barkley să se dezbrace în timpul emisiunii.

După ce Shaq i-a oferit bani lui Barkley pentru a rămâne fără tricou în timpul emisiunii, fostul atacant de 1,90 metri a acceptat oferta din cu totul alte motive. Barkley a spus că a fost dispus să meargă la emisiune purtând doar o haină sport și fără cămașă pentru că voia să facă femeile să fie înnebunite după el.

Charles Barkley și Shaquille O’Neal se dezbracă pentru o competiție amicală la “NBA on TNT

Ernie Johnson l-a întrebat pe Barkley care a fost motivul pentru care și-a dat jos tricoul, la care Barkley a răspuns: “Vreau doar să înnebunesc femeile.

Ar fi interesant de văzut dacă Barkley chiar își onorează pariul și își dă tricoul jos în emisiunea NBA de pe TNT. Chiar dacă și-ar da-o jos într-un hanorac, ar fi amuzant.

Chimia dintre Barkley, O’Neal, Ernie Johnson și Kenny “The Jet” Smith este ceea ce face ca emisiunea NBA de pe TNT să fie atât de populară. Fanii adoră glumele și ideile lor, ceea ce face ca emisiunea să fie un must-see pentru toți fanii NBA.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *