Boston Celtics a învins pe Philadelphia 76ers cu 125-119 în ciuda absenței lui Joel Embiid și Tyrese Maxey. Jayson Tatum de la Celtics a fost eliminat în sfertul al treilea pentru un fault tehnic contestat, dar Al Horford și restul celor de la Celtics au rezistat până la final.

Kevin Durant îl depășește pe Moses Malone pe locul 10 pe lista marcatorilor din toate timpurile

Kevin Durant a marcat 30 de puncte în înfrângerea suferită de Phoenix Suns în fața lui Denver Nuggets, scor 119-111. Performanța lui Durant l-a mutat pe Moses Malone pe locul 10 pe lista marcatorilor din toate timpurile din NBA.

Celtics a învins 76ers în absența lui Embiid și Maxi

Orlando Magic a obținut a noua victorie consecutivă

Orlando Magic a învins pe Washington Wizards cu 130-125 și a obținut a noua victorie consecutivă. Franz Wagner și Paul Banchero au marcat 31, respectiv 28 de puncte pentru Magic.

Memphis Grizzlies a învins Dallas Mavericks în absența lui Luka Doncic

Memphis Grizzlies a învins pe Dallas Mavericks cu 108-94 în absența lui Luka Doncic. Desmond Bain a fost liderul lui Grizzlies cu 30 de puncte.

Viktor Vumbanyama a fost pus pe tușă, Bilal Koulibaly strălucește pentru Franța

Victor Vumbanyama a fost odihnit pentru meciul dintre San Antonio Spurs și New Orleans Pelicans. Bilal Coulibaly a avut 12 puncte, cinci recuperări și trei intercepții în înfrângerea suferită de Minnesota Timberwolves în fața lui Orlando Magic.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *