Brooklyn Nets a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive cu o victorie convingătoare, vineri seară, cu 130-112, în fața lui Los Angeles Lakers. Cam Thomas a marcat 33 de puncte, iar Nick Claxton a contribuit cu 22 de puncte și 14 recuperări pentru a conduce Nets la prima victorie de la 28 decembrie.

Nets a început greu, fiind condusă până la 14 puncte în primul sfert. Cu toate acestea, au redus din avansul lui Lakers în al doilea sfert și în cele din urmă au preluat conducerea în al treilea. Nets au depășit-o pe Lakers cu 38-22 în sfertul al treilea și au obținut victoria în sfertul al patrulea.

Brooklyn Nets pune capăt seriei de înfrângeri cu o victorie convingătoare în fața lui LA Lakers

Thomas a fost vedeta meciului pentru Bucks, marcând 33 de puncte cu 12 din 22 de aruncări, inclusiv 5 din 10 de la trei puncte. Claxton a avut și el un meci important, cu 22 de puncte și 14 recuperări. Spencer Dinwiddie și Mikal Bridges au contribuit cu câte 17 puncte pentru Bucks.

Anthony Davis a fost liderul lui Lakers cu 26 de puncte și 12 recuperări, în timp ce LeBron James a avut 24 de puncte și 11 recuperări. D’Angelo Russell a contribuit cu 20 de puncte pentru Lakers, dar nu a fost suficient pentru a ține piept aruncărilor în forță ale celor de la Nets.

Nets au avut 40,4% la aruncările de trei puncte în meci, în timp ce Lakers au avut doar 26,7% la trei puncte. De asemenea, Nets au fost mai buni marcatori decât Lakers cu 59-44.

Victoria era foarte necesară pentru Nets, care au pierdut nouă din ultimele 10 meciuri. Lakers a pierdut două din ultimele trei meciuri.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *