Patrik Schick a marcat de două ori în timpul opririi, în timp ce Bayer Leverkusen l-a învins dramatic pe Qarabag pentru a ajunge în sferturile de finală Europa League și a prelungi runda neînvinsă de-a lungul sezonului.

Bayer Leverkusen 3-2 Qarabag (total: 5-4): Patrik Schick trimite gazdele neînvinse în Europa League
Bayer Leverkusen 3-2 Qarabag (total: 5-4): Patrik Schick trimite gazdele neînvinse în Europa League

Golurile din repriza a doua de la Abdellah Zoubir și Juninho i-au adus pe oaspeți Qarabag cu 4-2 la general și au controlat egalitatea.

Cu toate acestea, Jeremie Frimpong a trimis din voleu în 10 minute după ce fundașul Qarabag Elvin Cafarguliyev a fost eliminat.

Iar atacantul Cehiei Schick a fost eroul defunctului echipei lui Xabi Alonso.

Tânărul de 28 de ani a părut pregătit să trimită egalitatea în prelungiri când a îndreptat centrarea lui Alex Grimaldo, dar a fost suficient timp pentru o nouă întorsătură.

Lovitura de cap a lui Schick din centrarea lui Exequiel Palacios în minutul al șaptelea adăugat a stârnit scene sălbatice de bucurie printre suporterii de pe teren propriu din BayArena, lăsându-i pe oaspeții azeri la pământ.

Revenirea dramatică a extins succesul remarcabil de neînvins al liderilor din Bundesliga la 37 de meciuri în toate competițiile din acest sezon.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *