Echipa de baschet feminin Southern California Trojans a urcat pe locul 6 în cel mai recent sondaj Associated Press Top 25, cel mai înalt clasament din sezonul 1994. Creșterea troienilor poate fi atribuită în mare măsură performanței bobocului JuJu Watkins, care a avut trei jocuri stelare. A marcat peste 30 de puncte în sezon, egalând recordul de boboc stabilit de superstarurile troiene Lisa Leslie și Paula McGee.

„Am avut un program provocator chiar de la intrare, dar ne-am ridicat la înălțime”, a spus antrenorul USC Lindsay Gottlieb. „Juju a fost evident remarcabil și a fost foarte tare să o văd adaptându-se la jocul de la colegiu atât de repede. impresionant. “

Baschetul feminin USC s-a clasat pe locul 6 în Top 25 AP

Carolina de Sud rămâne colegiul numărul 1 al consensului în sondaj, în timp ce UCLA, Stanford, Statul Iowa și statul Carolina de Nord completează primele cinci.

Alte schimbări notabile în sondaj includ Universitatea Marquette, care a sărit pe locul 23 după ce a învins Boston College și Arkansas, iar Universitatea Princeton a ajuns în top 25 pentru al doilea an consecutiv.

Provocarea inaugurală ACC/SEC de săptămâna viitoare va prezenta câteva meciuri interesante, inclusiv nr. 18 Notre Dame vs. nr. 18 20 Tennessee, nr. 9 Virginia Tech vs. Virginia Tech Nr. 7 LSU și nr. 24 State of North Carolina v. Niciunul. 1 Carolina de Sud.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *