Austin Reeves, fundașul de al treilea an al echipei Los Angeles Lakers, a avut o prestație bună în meciul de sâmbătă din campionatul NBA intra-sportiv împotriva celor de la Indiana Pacers. Performanța sa i-a amintit analistului ESPN Doris Burke de regretatul și marele Kobe Bryant, dar cu o particularitate.

Reeves, în vârstă de 25 de ani, a marcat 24 de puncte, iar Lakers i-a învins pe Pacers cu 123-109 și a câștigat prima ediție a campionatului NBA intra-sezonier. Performanța sa a atras comparații cu cea a lui Bryant, cunoscut pentru munca sa asiduă, dedicare și abilitatea de a marca.

Austin Reeves a fost comparat cu Kobe Bryant în turneul intra-sportiv din NBA de către analistul Doris Burke de la ESPN

Reeves a fost un jucător constant pentru Lakers în acest sezon, iar performanța sa în turneul intersezonier este doar cel mai recent exemplu al talentului său. De asemenea, el a fost o parte importantă a echipei SUA în FIBA World Cup în postsezon, având o medie de 13,8 puncte, 2,8 recuperări, 2,4 pase decisive și 1,3 recuperări pe meci.

Steve Kerr, antrenorul lui Reeves în echipa SUA, a lăudat abilitatea acestuia de a se adapta la orice formație și impactul său general asupra echipei.

“Oriunde îl punem”, a spus Kerr, “el se potrivește, iar asta este frumusețea lui Austin”. El este un conector. Este un mare jucător de baschet. Este foarte fizic, aruncă și pasează bine. Este mereu calm pe teren. Este un jucător care poate îmbunătăți orice formație”.

În timp ce Reeves este încă în anii de formare, el a arătat că are potențialul de a deveni o vedetă NBA. Performanțele sale din acest sezon și jocul constant din acest sezon sunt doar începutul.

santosfcfansclub

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *